Polstergården

Ombetrækning af stole med stor ekspertise og erfaring

Har du en stol, der trænger til et nyt betræk?

Har du en gammel stol stående, som har en stor betydning for dig, men som har set bedre dage? 

Med ombetrækning af stole kan du få selv de mest slidte og medtagede stole til igen at være lige 

så smukke og komfortable, som da du satte dig i dem for første gang – og netop her kan jeg hjælpe dig. 

Jeg driver nemlig Polstergården, hvor jeg tager hånd om alle former for ombetrækning af stole med stor ekspertise og erfaring.

Det gør jeg på mit værksted i Hillerød, tæt på Frederikssund, hvor du dog nemt kan komme forbi, uanset hvor i Nordsjælland du bor. Jeg har et stort udvalg af forskellige materialer, og jeg kan derfor være behjælpelig med en løsning, der passer præcist til din stol og til dine ønsker.

En fornuftig og bæredygtig investering

Jeg kan forvandle dine gamle stole til at se ud og føles som nye, så du undgår at skulle ud for at købe nyt. Mit arbejde med ombetrækning af stole sikrer, at dine møbler ikke blot får et nyt udseende, men også en forlænget levetid, hvilket er en klog og bæredygtig løsning. Det gælder både, hvis der er tale om en ”almindelig” stol, eller hvis du har et designermøbel, der er svært at erstatte.

Jeg tilbyder en skræddersyet service, der tilpasses dine behov og ønsker, uanset om det gælder en enkelt stol eller et helt sæt.

Jeg kan i den forbindelse også hjælpe med store opgaver inden for ombetrækning af stole for erhvervskunder, herunder stole i restauranter, cafeer, på hoteller, klubber og meget andet.

Uanset om du ønsker at puste nyt liv i hjemmets møbler, eller du søger en omkostningseffektiv måde at opdatere interiøret i din virksomhed på, har jeg ekspertisen til at hjælpe.

Kontakt mig og få et tilbud på ombetrækning af stole

Prisen på ombetrækning af stole afhænger blandt andet af dine ønsker til materialer, stolens kvalitet, hvor mange stole, der er tale om, og lignende. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig og fortælle mig og, hvad jeg skal hjælpe med, og så udformer jeg dig et tilbud.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 25 46 51 35
​eller skriv en mail til info@polstergaarden.dk